de bres galerie contact pagina header

 

Contact en informatie

Voor contact : U kunt mij bellen op 0621515069 of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Voor verkoop: Een deel van de collectie bevindt zich tijdelijk in het Antiekcentrum te Amsterdam Stand E7. U kunt daar het keramiek ,de beelden en kleine schilderijen zien.Voor een van de grote schilderijen uit de collectie kunt u een afspraak maken, ik neem het werk dan mee uit stock. 
Zonder mijn aanwezigheid; druk op de bel bij een INFO balie en u wordt door het personeel geholpen op dagen wanneer het u uitkomt. U kunt mij ALTIJD bellen, ik woon dichtbij dus aarzel niet en bel !
Geopend: Elke dag vanaf 11 tot 6 uur, behalve dinsdag en in het weekend tot 5 uur. 

 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Ik stel Uw belangstelling zeer op prijs en waardeer het als U belt.
Omdat ik uitsluitend verkoop via de website en het antiekcentrum en ik niet op beurzen sta kan ik de kosten laag houden.
Dit ziet U terug in de prijzen van de door mij aangeboden kunst. De beschrijvingen over de kunstenaars zijn wel volledig maar kort gehouden. Wilt U meer informatie hebben over een doek, paneel of sculptuur, aarzel niet maar bel of mail me.

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2014-2015 Gallery de Brès, Alle rechten voorbehouden, all rights reserved.
Webdesign by: 1place4ads.nl